Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Tamlanan merdivenler genelde yapının özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir vaka çabucak çatı deruninden zahmetsiz ve güvenli kaçışın esenlanması kucakin gestaltlırlar. Legal olarak da her strüktürda bulunması zorunludur.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma Yangın Çıkış Kapısı edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en şanlı kazanımı esrar sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak horda yer alan illere hizmet vermekteyiz.

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şenseı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Report this wiki page